Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Με δύο πρόσωπα

Με δυσκολία ξεπέρασε εμπόδιο των Καναρινιών ο Αστέρας .Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά μέχρι το 35’ η Παντάνασσα δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και εκτός από τα δύο τέρματα που δέχτηκε από τον Ζιάκα στο 13’ και στο 32’ τα Καναρίνια έχασαν και 2 πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα.
Ο Αστέρας έκανε την μοναδική του ευκαιρία στο 43’ όταν σουτ του Τζουλιάνο έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Ράκας . Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας παρουσίασε τον καλό του πρόσωπο και ξεκίνησε την αντεπίθεσή του , ήδη στο από το πρώτο ημίχρονο είχε περάσει στη θέση του Τριανταφυλόπουλου ο Ζώης και είχε την απέκτησε την υπεροχή στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Το γρήγορο γκολ του Τζάνη στο 51’ , όταν εκμεταλλεύτηκε το διώξιμο του Αποστολάκη μετά από κεφαλιά του Νιαβή έβαλε τον Αστέρα ξανά στο παιχνίδι και έκλεισε τα Καναρίνια στο μισό γήπεδο. Στο επόμενο δεκάλεπτο ο Τσουλιάνο με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή εστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Αποστολάκη φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια στο 63’. Στο 75 ο Ασημάκης ανέλαβε δράση και με ωραίο πλάσε δίνει το προβάδισμα και τους τρεις βαθμούς στον Αστέρα κάνοντας το 3-2 . Στην συνέχεια ο Αστέρας έχασε ευκαιρίες να μεγαλώσει την νίκη του με τον Τζάνη και τον Τζουλιάνο χωρίς να το καταφέρει.
Στο 85΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ζώης για μαρκάρισμα στο κέντρο.

Χρυσός Αστέρας: Σαμαράς Γ. Τσόρακας Ε. Σαμαρά Β. Παπαθανασίου Κ.( Κουμάσης Δ.) Κουτρουμάνος Β. Τριανταφυλλόπουλος Φ. (30’ Ζώης Ευρ.) .Κολοκούρας Χρ. , Τζάνης Δ. Τζουλιάνο Μούτσα , Ασημάκης Χρ. Νιαβής Ι. ( 85΄ Ταράτσας Γρ)
Καναρίνια : Αποστολάκης , Μέντης, Τσάμης, Παπούλιας , Αλαχούζος, Καντάνης, Ράκας , Παχής , Θώθης, Ζιάκας ( Κωστόπουλο ), Κακιώνης( Τασούλης)
Διαιτητές: Κατσαούνης Ι., Μποτίνης Δ., Διώτης Κ.

* Φήμες που ήθελαν τους παίχτες και παράγοντες του Αστέρα να έχουν παίξει μεγάλα ποσά στο διπλό ημίχρονο , άσσο τελικό δεν αποδειχτήκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: