Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ 3 - 4
Ο Αστέρας κατάφερε να κερδίσει σ' ένα παιχνίδι που μέχρι το 43’ διαγραφόντανε η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα του σε ολόκληρο το πρωτάθλημα καθώς το σκορ ήταν ήδη 3-0 υπέρ των γηπεδούχων, όμως το τυχερό γκολ στο τέλος του ημιχρόνου οι οδηγίες του προπονητή καθώς και οι φωνές των παραγόντων στην ανάπαυλα του παιχνιδιού λειτούργησαν θετικά για τους παίκτες και έδειξαν το καλό τους πρόσωπο στο 2ο ημίχρονο .
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Παντάνασσα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο δεκάλεπτο και στο 7ο λεπτό την πρώτη καλή της στιγμή με το σουτ του Κολοκούρα έξω από την μεγάλη περιοχή να περνά μόλις αουτ. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο και μέχρι το 43’ λεπτό η Παντάνασσα ήταν απούσα από το γήπεδο και με διαδοχικά λάθη το σκορ ευτυχώς έμεινε στο 3-0 . Στο 14’ ο Τσώνης από ελεγχόμενη θέση για οφσάϊντ μπαίνει κατά μέτωπο και πλασάρει εύστοχα τον Συντίλα κάνοντας το 1-0. Στο 22’ λεπτό σουτ του Τριανταφυλόπουλου τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Σελιμά, στο 34’ νέο λάθος της άμυνας του Αστέρα και ο Νούλας με πλασέ κάνει το 2-0. Στο 38’ ο Τσώνης κάνοντας κούρσα από το κέντρο του γηπέδου φτάνει μόνος απέναντι στο Συντίλα με το πλασέ του να περνά μόλις άουτ. Ότι δεν κατάφερε ο Τσώνης το έκανε ο Παπαδημητρίου στο 43’ αφού προηγήθηκε σειρά λαθών των αμυντικών του Αστέρα και έκανε το 3-0 . Στο επόμενο λεπτό ο Τριανταφυλόπουλος εκτελεί με δύναμη φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Γερνά και καταλήγει στα δίχτυα του Σελιμά 3-1 στο 44’
Το 2ο ημίχρονο είχε εντελώς άλλη μορφή με τον Αστέρα να μπαίνει στο γήπεδο λες και ήταν διαφορετική ομάδα, με όλους τους παίκτες αποφασισμένους για την νίκη, μοναδική αλλαγή ο Ζώης που πέρασε στην θέση του Κουμάση Γ. μιας και η αποχή του εξαιτίας του τραυματισμού φάνηκε στην φυσική του κατάσταση.
Στο 46’ ωραία πάσα του Τζάνη στον Τζουλιάνο με τον τελευταίο να πλασάρει γράφοντας το 3-2. Στο 48’ κεφαλιά του Νιαβή από την μικρή περιοχή αποκρούει δύσκολα ο Σελιμάς. Η Παντάνασσα πλέον είχε την υπεροχή στον αγώνα με την ομάδα των Ελπίδων να οπισθοχωρεί προσπαθώντας να κρατήσει το αποτέλεσμα , έτσι ήταν θέμα χρόνου να έρθει η ισοφάριση και στο 69’ ο Τζουλιάνο συνδυάζετε με τον Νιαβή στην περιοχή του Σελιμά με τον Νιαβή να κάνει με πλασέ το 3-3. Το ίδιο έγινε και στο 79’ λεπτό ο Τζουλιάνο σερβίρει και ο Νιαβής κάνει το 3-4 με τους φιλοξενούμενους να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς . Οι παίκτες του Αστέρα δεν έδωσαν μέχρι το τέλος του αγώνα περιθώρια στους γηπεδούχους να αντιδράσουν και πανηγύρισαν 3 βαθμούς που μάλλον τους εξασφαλίσουν και την παραμονή στην κατηγορία.
Από τις ελπίδες διακρίθηκαν οι Γερνάς Τσώνης Νούλας. Παπαδημητρίου , από την Παντάνασσα στον 2ο ημίχρονο δεν υστέρησε κανείς με κορυφαίους τους , Νιαβή, Τζουλιάνο, Ζώη , Κολοκούρα.
Χωρίς λάθη ο διαιτητής Ασημάκης Δ. ο επόπτης Καραπιπέρης Ντ. ελέγχετε για την φάση του πρώτου γκολ των Ελπίδων με μικρά λάθη και ο επόπτης Σερέτης Αθ.

Ελπίδες Αγρινίου: Σελιμάς Π., Ρόκκος Αλ., Κουκουνιάς Χρ.(Γερνάς Ι.), Σαγάνης Κ., Κοντογιάννης Χρ.(70’ Παπαθανάσης Αθ.), Τσούφης Αν.,Γερνάς Αν.,Νούλας Β., Παπαδημητρίου Θ. Τσώνης Στ.,Δημόπουλος Κ(77’ Φούντας Δ.).
Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας: Συντίλας Χ., Τσόρακας Ευγ. Κουμάσης Γ.(46’ Ζώης Ευρ.), Παπαθανασίου Κ.,Κουτρουμάνος Β., Κολοκούρας Χρ. Σαμαράς Β., Νιαβής Ι.(89’ Τρύπας Β.),Τζουλιάνο Μούτσα ,Τριανταφυλόπουλος Φ, Τζάνης Δ.(87’ Κουτσιαύτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: