Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Σημαντική νίκη

Ο Αστέρας κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι σε μία καλή ομάδα που αγωνίστηκε με πάθος μέχρι το 90’. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο ιδαιτερα απο την γηπεδούχο ομάδα που έχοντας την υπεροχή την σπαταλούσε σε ανούσιες σέντρες μη έχοντας καθαρό μυαλό με το άγχος των βαθμών να τους επηρεάζει σημαντικά. Το παιχνίδι έγειρε υπέρ της Παντάνασσας στο 24’ όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κλότσησε τον Τζάνη μέσα στην μεγάλη περιοχή του και ενώ η μπάλα ήταν στο πλάγιο άουτ, ο διαιτητής είδε την παράβαση απέβαλε τον τερματοφύλακα χωρίς όμως να δώσει το προφανές πέναλτυ αφού το μετέτρεψε σε φάουλ εκτός περιοχής. Χρέη τερματοφύλακα ανέλαβε ο ποδοσφαιριστής Κούκος. Από το σημείο αυτό ο διαιτητής Πατρόπουλος έχασε το έλεγχο και έδινε στους ποδοσφαιριστές της Παντάνασσας με το παραμικρό κίτρινες κάρτες χωρίς να κάνει το ίδιο στους αντιπάλους που σε κάθε απόφαση του διαμαρτύρονταν έντονα.. Το ημίχρονο έληξε 0-0 χωρίς μεγάλες φάσεις και με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα. . Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε στο 65 με ωραία προσπάθεια το Νιαβή που μπήκε στην περιοχή και πλασάρε τον Κούκο σημειώνοντας το 1-0. Στην συνέχεια η Παντάνασσα θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι εαν ο Νιαβής εκμεταλλεύονταν ασιστ του Ασημάκη στο 70’ και πλάσαρε σωστά. Στο 77 ο Τζάνης ανατρέπετε έξω από την περιοχή ενώ είναι σε προφανή θέση για γκολ από τον τελευταίο αμυντικό του Πετροχωρίου χωρίς να δωθεί κόκκινη κάρτα. Το Πετροχώρι ανέβασε την απόδοσή του στο τελευταίο τέταρτο περνώντας και το Κούκο απο τερματοφύλακα στην επίθεση και απείλησε την εστία του Συντίλα με στημένες μπάλες (φαουλ) που έδινε με ευκολία ο Διαιτητής. Στο 81’ σουτ των φιλοξενούμενων περνά αουτ ο διαιτητής δινει εσφαλμένα κορνέρ και στην εκτέλεσή του σημειώνει φάουλ στον τερματοφύλακα όταν η μπάλα βρίσκετε στο αέρα, η μπάλα καταλήγει στο τέρμα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, χωρίς ο διαιτητής να δίνει κάρτες, σε αντιθεση με τα παραπάνω σε φάση που ο Κούκος εκτελεί φάουλ πάνω στον Ασημάκη με ζήλο του βγάζει 2 κιτρινη και τον αποβάλει απο τον αγώνα. Το παιχνίδι τελείωσε με το Πετροχώρι να πιέζει χωρίς αποτέλεσμα.
Μετά την λήξη του αγώνα οπαδοί των φιλοξενούμενων επιτέθηκαν φραστικά και με μπουκάλια εναντίον του διαιτητή και χρειάστηκε επέμβαση των παραγόντων της Παντάνασσας για να προστατευτεί.
Χρυσός Αστέρας: Συντίλας Χ. Γ. Τσόρακας Ε. Σαμαρά Β(60’Ταράτσας Γρ.) Παπαθανασίου Κ. Κουτρουμάνος Β. Καμζέλας .Κολοκούρας Χρ. Ζώης Ευρ. , Τζάνης Δ.(88’ Κουτσιαύτης) Ασημάκης Χρ. Νιαβής Ι. (( 80’ Κουμάσης Δ.)
Πετροχώρι: Σαγρόπουλος, Κυριάκος Κόκκοτος, Συρακούλας, Τσατσαραγκός , Δημητρίου, Ράπτης,(25΄Βαλτινό) Πελεκάνος, Κούκος, Χήρας, Μυλωνάς(80’ Κουκιά)
Διαιτητές: Πατρόπουλος , Σπυράτος , Κακατσίδης

** θετική η επανεμφάνιση μετά από 10 αγωνιστικές του Τερματοφύλακα του Αστέρα Συντίλα αφού κράτησε το μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: