Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Κεραυνός - Αστέρας 1-0


Δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κεραυνό Γαβαλούς η ομάδα του Π. Δήμου.
Ο Αστέρας μπήκε νωθρός στον αγωνιστικό χώρο και παραλίγο να δεχτεί γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό εάν ευστοχούσε ο Τσιριμώκος σε σουτ μέσα από την περιοχή. Τα χαλαρά μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις ήταν η μοναδική πηγή κινδύνων για την εστία του Σαμαρά και αυτό πλήρωσε ο Αστέρας στο 22’ όταν σε εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε μόνος του στο σημείο του πέναλντι ο Μπαρλίκας και με κεφαλιά έκανε το 1-0 . Από εκείνο το σημείο η Παντάνασσα ανέβασε την απόδοση της και διεκδίκησε μέχρι το 90΄ την ισοπαλία χωρίς επιτυχία. Καλύτερη στιγμή για τον Αστέρα ήταν στο 42’ όταν ο Τζάνης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα αλλά το πλάσε του αποκρούστηκε από τους αμυντικούς στην γραμμή του τέρματος.
Ο Αστέρας διαμαρτυρήθηκε δίκαια για 2 πέναλτυ που δεν δόθηκαν από τον διαιτητή στο 38’ και στο 43’ του πρώτου ημιχρόνου.
Χρυσός Αστέρας: Σαμαράς Γ. Τσόρακας Ε. Σαμαρά Β. Παπαθανασίου Κ. Κουτρουμάνος Β. Καμζέλας Ταράτσας Γρ(82’Τριανταφυλλόπουλος Φ.) Τζάνης Δ. (82’ Κουτσιαύτης) , Τζουλιάνο Μούτσα , Ασημάκης Χρ. Νιαβής Ι. ( 85΄)
Γαβαλού : Μόσχος ,Μπουκρης, Σιαλευρής, Μπαρλίκας, Καλπουζάνης, Παπαδόπουλος, Γούλας(84’ Δανιάς), Τσιάκαλος, Τσιριμώκος(66’ Καψάλης),Ζαπαντιώτης, Ζέρβας.
Διαιτητές: Λάμπρου, Ξηροκώστας, Κολοσιώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: