Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΚΩΔΙΚΟΣ «ΑΣΗΜΑΚΗΣ»

Αχιλλέας Γραμματικούς - Χρυσός Αστερας Παντανασσας
3 -
3
Τι και εάν η ταυτότητα γράφει ότι ο Χρήστος Ασημάκης είναι στα πρώτα ήντα. Στο γήπεδο με το πάθος του και το ταλέντο του κατατάσσετε στους έφηβους και δείχνει, χάνοντας, για δεύτερη αγωνιστική τετ α τετ ,ότι θα σημειώνει γκολ μόνο όταν υπάρχει υψηλός βαθμός δυσκολίας.
Στον αγώνα οι γηπεδούχοι εκμεταλλευτήκαν τον αγωνιστικό χώρο που δεν ευνοούσε τεχνικό ποδόσφαιρο παιζοντας δυνατά είχαν την υπεροχή στο πρώτα 30 λεπτά χωρίς όμως να δημιουργούν ευκαιρίες. Μέσα σε ένα δίλεπτο 25’-27’ εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αμυντικών του Αστέρα και προηγήθηκαν αρχικά με τον Λώλο στο 27’ μετά από τριπλή προσπάθεια του, και διπλασίασαν τα τέρματά τους μετα από δύο λεπτά με σουτ του Κολοκούρα μέσα από την περιοχή. Η Παντάνασσα προσαρμόστηκε στο στυλ παιχνιδιού που χρειάζονταν για αυτόν τον αγωνιστικό χώρο και μείωσε στο 40΄ με κεφαλιά του Νιαβή. Ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία στο 42’ μπαίνοντας μόνος στην περιοχή χωρίς να μπορεί να πλασάρει τον Γυφτομύτρο από το σημείο του πέναλτυ.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου οι γηπεδούχοι σημειώνουν και τρίτο τέρμα μετά από διαδοχικά λάθη των αμυντικών του Αστέρα . Με διαφορά δύο τερμάτων ο Δήμου πέρασε στον αγώνα τους Καμζέλα και Κουτσιαύτη βγάζοντας τους Κουμάση Δ από την άμυνα και τον Τριανταφυλόπουλο από το κέντρο, ενώ από το ημίχρονο είχε βγάλει και τον Παπαθανασίου από την άμυνα, περνώντας τον Ταράτσα στο κέντρο.
Με τον Ασημάκη να κάνει τον αγώνα προσωπική υπόθεση αρχικά χάνοντας τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων , επειτά φάουλ στην απέναντι γωνία αποκρούει με κεφαλιά πάνω στην γραμμή ο Κολοκούρας. και Γκολ με φοβερή κεφαλιά του στο 75’, και λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Ασημάκης μετά από σέντρα του Ταράτσα πλασάρει τον τερματοφύλακα και δίνει ένα βαθμό στην ομάδα του.
Στο 70’ ο Ζώης με κεφαλιά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γυφτομήτρου . Ο διαιτητής ανέχτηκε τις έντονες και χωρίς λόγο διαμαρτυρίες των γηπεδούχων από το πρώτο λεπτό που θα έπρεπε να αγωνίζονται με παίκτη(ες) λιγότερους εάν εφάρμοζε τους κανονισμούς.
Παντάνασσα: Σαμαράς Γ, Τσόρακας Ευγ. Σαμαράς Β. , Κουμάσης Δ., (75’ Κουτσιαύτης Αρ.)Κουτρουμάνος Β., Ζώης Ευρ.,Τριανταφυλόπουλος Φ.(58’ Καμζέλας Β.), Παπαθανασίου Κ.(46’ Ταράτσας Γρ.) Τζουλιάνο Μούτσα , Ασημάκης Χρ., Νιαβής Ι.

** Για πρώτη φορά την φετινή χρονιά η Παντάνασσα δέχετε τρία γκολ
*** Η ΕΠΣΝΑ θέλει να τιμωρήσει τις ομάδες του ομίλου και ορίζει τα παιχνίδια της Γραμματικούς στο Ανω Κεράσοβο.( Οι παράγοντες της Γραμματικούς ρίχνουν την ευθύνη στην ΕΠΣΝΑ ) άλλο γήπεδο δεν υπάρχει πιο μακριά.;
**** Η ΕΠΣΝΑ μόνο στο γήπεδο της Παντάνασσας που παίρνει συγχαρητήρια από της ομάδες για την φιλοξενία της , ορίζει Παρατηρητές ή δεν έχει παρατηρητές με 4Χ4 για πάνε στο Ανω Κεράσοβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: