Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΣΤΕΙΡΟ 0 -0

Σε ένα κακό παιχνίδι οι ομάδες του Αστέρα και της ΑΕΚ αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα . Το παιχνίδι άρχισε με τις δύο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους πρώτα και μετά να προσπαθούν να πετύχουν τέρμα στο πρώτο ημίχρονο μοναδική καλή στιγμή ήταν για την ΑΕΚ στο 31’ λεπτό όταν ο Αυγέρης πήρε την κεφαλιά στην περιοχή του Αστέρα αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Παντάνασσα μπήκε πιο δυνατά με τον Λιάπη να αποκρούει δύσκολα γυριστό σουτ του Νιαβή στο 46’. Η ομάδα της ΑΕΚ κλείστηκε στην άμυνα της, όμως ενώ η Παντάνασσα είχε εδαφική υπεροχή η ΑΕΚ φαινόταν πιο απειλητική παίζοντας με αντεπιθέσεις κυρίως με τον Μποτίνη. Στο 56΄σουτ του Μποτίνη περνά άουτ την ιδια τύχη και για τον Αστέρα με σουτ του Ζώη. Στο 65’ είχαμε το καλύτερο 8λεπτο του αγώνα και του Αστέρα. Ο Κολοκούρας ενώ μπορεί να μπει στην περιοχή της ΑΕΚ πετά την μπάλα πλάγιο άουτ γιατί βλέπει αντίπαλο παίκτη πεσμένο κάτω, οι παίκτες της ΑΕΚ αντί να τηρήσουν το fair play επιστρέφουν την μπάλα έξω από την περιοχή του Αστέρα την διεκδικούν και την κερδίζουν με τον Αυγέρη να χάνει ευκαιρία μόνος του απέναντι από τον Συντίλα. Στο επόμενο πεντάλεπτο η Παντάνασσα πιέζει και 69΄φαουλ του Ζώη αποκρούει με δυσκολία ο Λιάπης. Στην εκτέλεση του κόρνερ κεφαλιά του Ζώη αποκρούει ξανά ο Λιάπης. Το παιχνίδι τελείωσε με την ΑΕΚ να έχει 2 καλές στιγμές στο 79΄με τα σουτ του Μποτίνη και στο 82’ να ζητάει πέναλτυ με το Αυγέρη χωρίς να έχει δίκιο αφού έπεσε μόλις έχασε την μπάλα. Στο 89’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σταμουλακάτος αφού έβρισε τα θεία.
Από τον Αστέρα δεν υπάρχει διακριθέντας από την ΑΕΚ οι Ροδίτης και Μποτίνης ήταν οι καλύτεροι.
Άριστο το Διαιτητικό τρίο.
Χρυσός Αστέρας: Συντίλας Χ. Γ. Τσόρακας Ε. Σαμαρά Β (70’Τριανταφυλόπουλος) Παπαθανασίου Κ. Κουτρουμάνος .Κολοκούρας Χρ. Σαμαράς Γ. Ζώης Ευρ. , Τζάνης Δ.(83’ Κουτσιαύτης) Μούτσα Τζ. Νιαβής Ι.

ΑΕΚ: Λιάπης, Κατσαρής, Σταμουλακάτος, Ροδίτης, Νταλιάνης, Σταμάτης(77’ Μικρόπουλος Κ.), Πλατανιάς, Γεντέκης( 86’ Μικρόπουλος Χ.), Μποτίνης, Αυγέρης.

Διατητές: Λιόνας Β. Δημαράς Σ., Παναγιωτόπουλος Αρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: