Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Σπουδαία νίκη

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Αστέρας μέσα στην έδρα του Απόλλωνα Δοκιμίου με 1-0 . Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού και οι δύο ομάδες έχουν το άγχος των βαθμών για να ξεκολλήσουν από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα .
Το παιχνίδι φαινόταν ότι όποιος πετύχει ένα γκολ θα φύγει και νικητής από το γήπεδο . Η Παντάνασσα είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, είχε ένα δοκάρι στο 74’ με τον Τριανταφυλλόπουλο όταν η μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ ξέφυγε από τα χέρια του Δημητρίου και πέτυχε το γκολ στο 82’ με κεφαλιά του Ζώη μετά από την σέντρα του Ταράτσα. Ο Απόλλων απείλησε δύο φορές την εστία του Σαμαρά με σούτ έξω από την περιοχή που σταμάτησαν στα δοκάρια στο 50’ με τον τον Μπάκα και στο 78’ με τον Κωστάκη. Διακρίθηκαν από το Δοκίμι οι Μπάκας, Κωστάκης , από τον Αστέρα όλοι οι παίκτες προσπάθησαν με κορυφαίους τον Τσόρακα , Κουτρουμάνο , και τον Τζάνη στο 2ο ημίχρονο.
Δοκίμι : Δημητρίου, Αθανασίου,(46’ Νταλαπέρας), Καρτσακλής, Μυλώνας,(69’ Αφαλλωνιάτης Δ.), Μουρίκης, Μολώνης,(65΄ Χατζάρας) Φουρτούνης, Μπάκας, Κωστάκης, Ζαχαράκης, Αφαλλωνιάτης.
Παντάνασσα : Σαμαράς Γ. Τσόρακας Ε. Ταράτσας Γρ . Κουμάσης Δ. Κουτρουμάνος Β. Ζώης Ευρ..Τριανταφυλόπουλος Φ.(88’ Παπαθανασίου), Τζουλιάνο Μούτσα , Νιαβής Ι.(75’ Σαμαρά Β.). Ασημάκης Χρ. Τζάνης Δ(83’ Κάμζέλας Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: