Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΑΣΧΗΜΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ


Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη το 2009 ο Αστέρας καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την ομάδα της Ματαράγκας. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα της Παντάνασσας να δείχνει αποφασισμένη για την νίκη και να έχει κλείσει στο μισό γήπεδο την Ματαράγκα. Η υπεροχή καρποφόρησε στο 28' όταν σε εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλόπουλου απέκρουσε ο Κουβέλης και με κεφαλιά ο Τζουλιάνο έστειλε την μπάλα στα διχτια. Η Ματαράγκα ισοφάρισε στην πρώτη επίσκεψη στην περιοχή του Σαμαρά πέντε λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκε αφού εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αριστερή πλευρά της άμυνας.
Από την ιδια πλευρά πάλι από λάθη της αμύνας ο Χήρας με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου διαμόρφωσε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η Παντάνασσα προσπάθησε να ισοφαρίσει και πίεσε μέχρι το τέλος χωρίς επιτυχία. Ο αγώνας έγινε κάτω από δυνατή βροχή στο μεγαλύτερο μέρος του. Από την Παντάνασσα διακριθήκαν οι Ασημάκης, Κολοκούρας, και από την Ματαράγκα οι Χήρας, Βασιλείου Μπανάκας.
Παντάνασσα : Σαμαράς Γ. Τσορακας Ε. Κάμζέλας Β. Κουμάσης Δ. Κουτρουμάνος Β. Κολοκούρας Χρ Ζώης Ευρ..Τριανταφυλόπουλος Φ.(56 Ταράτσας Γρ), Τζουλιάνο Μούτσα (72’ Σαμαρά Β.). Ασημάκης Χρ. Τζάνης Δ (68’ Δήμου Δ.)
Ματαράγκα: Κουβέλης, Μπανάκας, Κορομπιλης, Σαλαππας, Σιβρηκάς, Βασιλειου, Χήρας, Κορομπύλης, Χασανης,(85’ Καλυβας) Χαραλαμπόπουλός,(89΄Παπαδοπουλος) Κουρσάρης, (33’Ντζάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: