Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Χρυσός Αστέρας - Μακρυνειακός 2 - 1

O μόνιμος σκορερ του Αστέρα Χρήστος Ασημάκης
Ασταμάτητη η Παντάνασσα. Ο Αστέρας για τρίτο συνεχόμενο αγώνα σκοράρει με τον ίδιο τρόπο και φεύγει νικητής και πάλι.
Οι θεατές που δεν έρχονται από την αρχή του αγώνα δικαιούνται έκπτωση στο εισιτήριο αφού χάνουν τα γκολ που σημειώνει ο Ασημάκης στο 1ο πεντάλεπτο με τον ίδιο τρόπο στα τελευταία παιχνίδια . Εάν αυτό συνέβαινε σε ομάδα Α’ εθνικής οι εφημερίδες θα γράφανε για κομπίνα καλοδουλεμένη στην προπόνηση , στην Παντάνασσα απλώς με το ξεκίνημα του αγώνα δίνουν μία καλή πάσα στον Ασημάκη αυτός πλασάρει υποδειγματικά και ανοίγει το σκορ. Στον αγώνα με τον Μακρυνειακό η κομπίνα επαναλήφθηκε και με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου αφού η ομάδα της Μακρυνείας στο 9’ ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ . Ο πασαδόρος άλλαξε με τον Ταράτσα να δίνει καταπληκική μπαλιά, ο εκτελεστής ίδιος στο 48’ 2-1 .
Ο Αστέρας χωρίς να εντυπωσιάσει ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του και είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο αειθαλής Χρήστος Ασημάκης ήταν και πάλι στους διακριθέντες μαζί με τους Καμζέλα και Τσόρακα .
Ο Γρηγόρης Ταράτσας αποχώρησε τραυματίας του ευχόμαστε περαστικά και ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό

Παντάνασσα: Σαμαράς, Τσόρακας, Καμζέλας, Κουμάσης, Κουτρουμάνος, Ταράτσας(78' Κολύδας,) Τριανταφυλόπουλος(65' Κολοκούρας) Τσάμης, Σκούρας , Ασημάκης, Μούτσα


Δεν υπάρχουν σχόλια: