Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Το Πρώτο Διπλό

O Ασημάκης στο 45΄επιχειρεί σουτ που αποκρούει ο Παπάς.



Συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις του ο Αστέρας στο Δοκίμι απέναντι στην ομάδα του Πανδοκιμιακού .
Στο 6’ λεπτό ο συνήθης ύποπτος, Ασημάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με πλασέ από την μεγάλη περιοχή. Στη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου η Παντάνασσα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και φαίνονταν ότι θα περάσει εύκολο πρωινό όμως δεν κατάφερε να σημειώσει άλλο τέρμα αφού στο 25’ ο Τσάμης μόνος του σούταρε άουτ , στο 40 κεφαλιά του Κουμάση μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Δοκιμίου όπως και στο 45’ σουτ του Ασημάκη είχε την ίδια τύχη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Παντάνασσα με το παιχνίδι της έδωσε στην ομάδα του Πανδοκιμιακού το δικαίωμα να ελπίζει για ανατροπή του αποτελέσματος αφού έλειπε το καθαρό μυαλό από του ποδοσφαιριστές και με την ομάδα κομμένη στα δύο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Στο 64’ μετά από κεφαλιά του Ασημάκη ο Τζουλιάνο σημειώνει γκόλ με κεφαλιά που ακυρώνετε ως οφσάιντ . Στο 82’ πάλι ο Ασημάκης δίνει μπαλιά που φέρνει τον Τζουλιάνο μόνο του απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πανδοκιμιακού χωρίς όμως να καταφέρει να τελειώσει την φάση. Ο Πανδοκιμιακός δεν παρουσίασε κάτι αξιόλογο και μόνο από λάθη των παικτών του Αστέρα απειλούσε. Στο 88’ είχαμε αποβολή για τον Πανδοκιμιακό με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό χτύπημα.
Για τον Αστέρα διακριθέντες οι Ασημάκης , Τσόρακας, από τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν διακριθέντες και δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό με ανάλογες εμφανίσεις.
Παντάνασσα: Πιτσινέλης , Τσόρακας, Καμζέλας, Κουμάσης, Κουτρουμάνος, Ταράτσας(75’ Τριανταφυλόπουλος) Παπαθανασίου, Τσάμης, Τζιοβάνι(46’ Μούτσα), Ασημάκης(88’Μπακογιάννης), Κολύδας.


Στο τοπικό ντέρπυ ο Κεραυνός Μυρτιάς ήταν ο μεγάλος νικητής αφού επικράτησε με 3-2 της Θύελλας Παραβόλας στο γήπεδο της Παντάνασσας. Η Παραβόλα δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα βαθμό σε επισημο παιχνίδι στο γήπεδο της Παντάνασσας με όποιο αντιπαλό και αν αγωνίζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: