Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΝΑΥΑΓΗΣΕ 0-4










ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ 0-4




Σε έναν αγώνα που έγινε κάτω από συνεχή βροχή η ομάδα της Παραβόλας επικράτησε άνετα του Αστέρα με 4-0. Η καλύτερη στιγμή για τον Αστέρα ήταν με το ξεκίνημα του αγώνα όταν τη μπαλιά του Ασημάκη δεν εκμεταλλεύτηκε ο Τσάμης που γλίστρησε και χάθηκε η ευκαιρία.. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών και φαίνονταν την νίκη θα κατακτούσε η ομάδα που θα απέφευγε τα λάθη . Η Παραβόλα άνοιξε το σκορ με τον Ράπτη στο 21’ και έτσι τελείωσε το 1ο ημίχρονο . Η Παντάνασσα στον 2ο ημίχρονο παρουσιάστηκε χειρότερη και μοιραία ήρθε η ήττα. Στο 59’ έγινε το 2-0 με το Παναγιωτόπουλο να πλάσαρει ευστοχα , αφού αδράνησε η άμυνα Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Παραβόλα σημειώνοντας 2 ακόμη τέρματα με τους Ρεπανίδα και Μπαρδάκη , αξιοποιώντας και τα λάθη του τερματοφύλακα του Αστέρα , και σημείωσε την μεγαλύτερη της νίκη , παίρνοντας και εκδίκηση για την περσινή της ήττα με 5-2, σε ένα γήπεδό που είχε μόνο ήττες έως σήμερα..
Στον αντίποδα ο Αστέρας απογοήτευσε αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ότι άξιζε κάτι καλύτερο. Για την ιστορία ήταν η μεγαλύτερη ήττα για τον Αστέρα τα τελευταία χρόνια.
Από τους νικητές κορυφαίοι οι Γιαννακάς, Κιτσόπουλος , Ράπτης Ρεπανίδας. Από τον Αστέρα δεν ξεπέρασε κανείς την μετριότητα.
Παντάνασσα : Πιτσινέλης , Τσορακας, Καμζέλας, Κουμάσης Κουτρουμάνος(80’ Κουμάσης) Παπαθανασίου, Ταράτσας(58’ Σκούρας) Τσάμης ,Τριανταφυλλόπουλος,(75’ Κονίδας)Ασημάκης Τζιοβάνι
Παραβόλα: Δανοχρήστος, Δρόσος, Ράπτης Π. Καλαμπαλίκης, (65΄ Σκιαδάς) Γιανακάς, Β.(75 Δεληγιάννης, Ράπτης Φ. Κιτσόπουλος, Μπαρδάκης, Ρεπανίδας, Λιάρος(Σταμάτης) Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: