Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ






Η Παντάνασσα γιόρταzε την Πολιούχο Παναγία και ο Αστέρας δεν χάλασε το γιορτινό κλίμα του χωριού νικώντας με 2-1 τον Αχιλλέα Γραμματικούς.
Στο 25’ ο Ασημάκης μετά από ωραία ενέργεια βρήκε με σέντρα τον Τζιοβάνι , με τον τελευταίο με κεφαλιά να κάνει το 1-0 .Μετά το γκόλ ο Αστέρας κυριάρχησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και κατάφερε στην λήξη του ημιχρόνου να διπλασιάσει τα τέρματά του με εκτελεστή τον Ασημάκη που πλάσαρε όμορφα μετά από μπαλιά του Τσάμη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας πίστεψε ότι αγώνας είχε τελειώσει και παραλίγο να το πληρώσει αφού ο Αχιλλέας βγήκε στην επίθεση και αφού πρώτα στάθηκε άτυχος στο 75 με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι, και στην συνέχεια να διώχνει στην γραμμή ο Κουτρουμάνος, μείωσε στο 83 σε μια φάση που βρέθηκαν στο έδαφος χτυπημένοι δυο παίχτες του Αστέρα . Στο χρόνο που απέμεινε δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο με τους παίχτες του Αστέρα να κερδίζουν χρόνο με ότι τρόπο μπορούσαν, και τους παίκτες του Αχιλλέα αδικαιολόγητα εκνευρισμένους , με αποκορύφωμα την αποβολή του Μποτίνη στο 92’
Από τους νικητές καλύτεροι οι Κουτρουμάνος, Τζιοβάνι, Παπαθανασίου, Ασημάκης και με τον Σαμαρά να δηλώνει παρών όπου χρειάστηκε.
Χρυσός Αστέρας : Σαμαράς, Τσορακας, Καμζέλας, Κουμάσης, Κουτρουμάνος, Ταράτσας, Παπαθανασίου, Τσάμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ασημάκης,Τζιοβάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: