Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

0-0 ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι Αστέρας και Απόλλων μοιράστηκαν τους βαθμούς αφού το παιχνίδι έληξε χωρίς τέρματα.
Η ομάδα του Δοκιμίου έχοντας ευνοϊκό άνεμο μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε στο πρώτο τέταρτο του αγώνα χωρίς όμως να φανεί απειλητική για την εστία του Συντίλα. Μετά τα πρώτα 15’ λεπτά η Παντάνασσα ανέβηκε και απείλησε στο 27’ με τον Τζάνη που σουτάρε μέσα από την περιοχή άουτ, στο 30 με κεφαλιά του Ασημάκη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας για να κλείσει το ημίχρονο με δύο καλές ευκαιρίες μια στο 43’ με τον Μούτσα να σουτάρει από το σημείο του πέναλτυ με την μπάλα να κοντράρει σε πόδι αμυντικού και να καταλήγει κόρνερ και στο 45’ με τον Σαμαρά Β. να σουτάρει άουτ με το τερματοφύλακα εξουδετερωμένο. Το Δοκίμι είχε στο 25’ ένα καλό σουτ που απέκρουσε ο Συντίλας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Παντάνασσα είχε το έλεγχο του αγώνα χάθηκαν ευκαιρίες από τον Σαμαρά Γ. που σούταρε αουτ μέσα από την περιοχή στο 65’ ο Κουμάσης Γ. στο 78’ πάλι σουτ άουτ, 85’ απόκρουση του Δημητρίου μετά από σουτ του Ζώη . Στις καθυστερήσεις του αγώνα έγινε η φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι, ο τερματοφύλακας του Δοκιμίου εκτελεί ελεύθερο, η μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής κοντράρει στον Τζάνη και καταλήγει στα δίχτυα, όμως ο Διαιτητής ακυρώνει το τέρμα θεωρώντας ότι ο Τζάνης ήταν εντός περιοχής.
Επόμενος αγώνας για τον Χρυσό Αστέρα είναι την Κυριακή 12 Οκτωβρίου εκτός έδρας με τον Κεραυνό Ποταμούλας.
Παντάνασσα: Συντίλας Χ. , Κουμάσης Γ. , Σαμαράς Γ. (81’ Τσεκούρας Η.) Ζώης Ε. , Κουτρουμάνος Β. , Σαμαράς Β.(60’ Ταράτσας Γρ.) Τριανταφυλλόπουλος Φ. (78’ Κουμάσης Δ.)Μούτσα Τζ. Ασημάκης Χρ.
Δοκίμι: Δημητρίου Β. , Καρτσακλής Γ. Αφαλωνιάτης Μ. , Φουρτούνης Γ. , Μουρίκης Ι. Κωστάκης Α. Αντωνόπουλος Κ. Ζαχαράκης (57' Αθανασίου) Λ. Μολώνης Θ.(86' Καραπάνος) Ιφαλωνιάτης Α. Λεχουρίτης Α.(78' Μπαρπαγιάννης)

Διαιτητής: Χονδρογιάννης Χρ. Βοηθοί: Καπελλάκης Χρ. Καζανάς Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: