Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Διατησία - Παντάνασσα 2-1

ΜΕ το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Και πράγματι το παιχνίδι είχε φάσεις και στις δύο εστίες με καλές προσπάθειες και από τι δύο ομάδες τα Καναρίνια προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτυ. Ο Αστέρας ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Μούτσα μετά από όμορφη προσπάθεια και τελική πάσα του Νιαβή που αγωνίστηκε για πρώτη φορά την φετινή χρονιά. Στην πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων ο Διαιτητής του αγώνα άφησε έκπληκτους γηπεδούχους και φιλοξενούμενους καταλογίζοντας πέναλτυ σε καθαρή απόκρουση σε κόρνερ του Ζώη. Με την εύστοχη εκτέλεση τα Καναρίνια προηγήθηκαν με 2-1 σκορ που δεν άφησε να αλλάξει μεχρι το τέλος του αγώνα ο «Αρχων» του αγώνα κος Καραπιπέρης, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του παιχτών και των δύο ομάδων. Η Παντάνασσα ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας ευκαιρίες με τον Ζώη , Νιαβή , Κολοκούρα αλλά χωρίς να της κατακυρωθεί τέρμα. Η ομάδα του Τσάμη απειλούσε με αντεπιθέσεις καθώς την βόλευε το αποτέλεσμα.Ο Διαιτητής του αγώνα την κόσμια συμπεριφορά των παιχτών της Παντάνασσας την εξέλαβε μάλλον ως αδυναμία και με αποκορύφωμα το 88’ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με συνεργό του τον κο Βελαώρα (βοηθός διαιτητή). Σε μία φάση πεντακάθαρη χωρίς να εμποδίσετε η ορατότητα του Διαιτητή και εποπτών ο Τσάμης απέκρουσε καθαρά με το χέρι του σηκωμένο στην γραμμή της εστίας με τον τερματοφύλακα του εξουδετερωμένο, πέναλτυ και κόκκινη κάρτα, που είδαν και τα παιδιά που έπαιζαν μπάσκετ στο Στάδιο στην απέναντι πλευρά ο Διαιτητής και επόπτης έκαναν πως δεν το είδαν.
Ετσι η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους φιλοξενούμενους να μην πιστεύουν αυτά που έγιναν και του γηπεδούχους να παραδέχονται ότι έκαναν την παράβαση και να απορούν για τις αποφάσεις της Διαιτησίας.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους παίχτες και δύο ομάδων για τις προσπάθειες τους σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που στοίχισε και τον τραυματισμό του Ζώη, ιδιαίτερα στους παίκτες της Παντάνασσας για την συμπεριφορά που έδειξαν απέναντι στα προκλητικά σφυρίγματα του Διαιτητή.
Η ομάδα του Χρ.Αστέρα Παντάνασσας ευχαριστεί για την φιλοξενία της την Ακαδημία του κου Τσάμη «Καναρίνια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: