Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ - ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ 1-0

Την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα του Χρυσού Αστέρα στο γήπεδο της Ματαράγκας από την τοπική ομάδα. Η Ματαράγκα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χωρίς να είναι όμως απειλητική για την εστία της Παντάνασσας. Κατάφερε να προηγηθεί στο 78΄ με το Μπανάκα Ν. μετά από λάθος των παιχτών της Παντάνασσας στην μεσαία γραμμή . Η Παντάνασσα ανέβασε την απόδοσή της μετά το τέρμα που δέχτηκε και θα μπορούσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια τόσο ο Ντζάνης Δ. όσο και ο Ασημάκης. Από του νικητές διακριθήκαν οι Ντζάνης Ε. Χαραλαμπόπουλος Χήρας. Από την Παντάνασσα η απόδοση των παιχτών κυμάνθηκε σε μέτρια απόδοση , καλύτεροι οι Συντίλας, Ζώης, Ασημάκης.
Χωρίς Προβλήματα η διαιτησία των Κυριλή Ανδρέα , Δανιά Β., Λαχά Αθ.

Ματαράγκα: Κουβέλης , Τσιντζέλης, Σαλάππας, Σιβρηκας, Διαμαντής (Μπανάκας Θ.), Βασιλείου, Χήρας, Ντζάνης, Χαραλαμπόπουλος (67’ Μπανάκας Ν.), Κορομπύλης, (51’ Χασάνης) Κουρσάρης.
Παντάνασσα: Συντίλας, Κουμάσης, Σαμαράς Γ., Ζώης, Κουτρομάνος (60’ Καμζέλας), Κολοκούρας, Παπαθανασίου (46’ Δήμος Δ.) , Σαμαράς Β. Τζιάνης ,Ασημάκης, Μούτσα (53’ Τριανταφυλλόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: