Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Εξάσφαιρο Διπλό



Τα χαμόγελα επιστρέφουν δειλά δειλά στην Παντάνασσα μετά και την εντυπωσιακή νίκη εκτός έδρας επί της Ένωσης Αγ. Δημητρίου με 0-6 .
Ο Αστέρας ήταν ανώτερος σε όλο τον αγώνα και άνοιξε το σκορ με τον Ζώη στο 15’ και τον Νιαβή να διπλασιάζει τα τέρματα στο 35’ ,σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ένωσης που αγωνίζονταν με 10 παίκτες από την αρχή του αγώνα δεν άντεξε το βαρύ αγωνιστικό χώρο και δέχτηκε ακόμη 4 τέρματα από τον Αστέρα. Τα γκόλ σημείωσαν οι Τζάνης , Ταράτσας και Μούτσα (2). Μοναδική καλή στιγμή για την Ένωση ένα σουτ στο πρώτο ημίχρονο που έδιωξε σε κόρνερ ο Σαμαράς .
Από την Παντάνασσα δεν υστέρησε κανένας, αγωνίστηκαν όλοι πολύ καλά στον βούρκο του Βοηθητικού γηπέδου του Δ.Α.Κ. Αγρίνιου. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους 10 παίκτες της Ένωσης για την προσπάθεια που έκαναν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να παίξουν καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητές.
Άριστο το διαιτητικό τρίο Τσάσση Χρ., Κέκελου Σπ., Καλαμπόκη Κ.
Ένωση Αγ.Δημητρίου: Σουλιώτης Β. Καπρέτσος Δ. Μπαλωμένος Σ. Κοντός Ι. Μπρεσιάκας Σ. Κούσης Ν. Μαρουλης Δ. Βασιλόπουλος Ε. Δημητρίου Δ. Κυτούγιας Χ.
Παντάνασσα : Σαμαράς Γ. Τσορακας Ε. Ζώης Ευρ. Κουμάσης Δ. Κουτρουμάνος Β. Ταράτσας Γ. Κάμζέλας Β.(60’ Τριανταφυλόπουλος Φ.) Κολοκούρας Χρ. Νιαβής Ι. (44’ Μούτσα). Ασημάκης Χρ. Τζάνης Δ.(61’ Κουτσιαύτης Αρ.).

Επόμενος Αγώνας το Σάββατο στις 3:00 μμ στην Παραβόλα στο τοπικό ντέρπυ με την Θύελλα Παραβόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: