Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΣΧΗΜΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ 2-1 ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το Θέρμο σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 75 έλεγχε απόλυτα.
Στο πρώτο ημίχρονο το Θέρμο έφτασε δύο φορές σε θέση για γκολ απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αστέρα , χωρίς να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Αστέρα. Στο 40’ οι παίκτες της Παντάνασσας διαμαρτυρηθήκαν έντονα στον Διαιτητή υποστηρίζοντας ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του τέρματος μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Τσάμης και δεν απέκρουσε σταθερά ο τερματοφύλακας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Παντάνασσα μπήκε πιο δυνατά και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο , προηγήθηκε με πλασέ από τον Ασημάκη στο 52 . Στην συνέχεια είχε δοκάρι σε σουτ του Κονίδα έξω από την περιοχή και έχασε μοναδική ευκαιρία να κλειδώσει την νίκη στο 73’ όταν μετά από συνδυασμένη προσπάθεια των παικτών του Αστέρα ο Ασημάκης βγάζει τον Τσάμη μόνο του μπροστά στην εστία του Θέρμου με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ . Ενώ το Θέρμο φαίνονταν ανήμπορο να απειλήσει σοβαρά τον Αστέρα το γκολ σημειώθηκε από τους παίκτες του Αστέρα αλλά στην δική τους εστία , στο 75 ο Κονίδας στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλλα κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε το 1-1.
Στο 80 ο Κουτρουμάνος αποβλήθηκε με 2 κίτρινη αφού κλώτσησε την μπάλα διαμαρτυρόμενος για ένα πλάγιο άουτ. Ετσι μοιραία ήρθε το γκολ της νίκης για το Θέρμο 3΄λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με σουτ από την μεγάλη περιοχή.
Ο Αστέρας κατάφερε να χάσει ένα παιχνίδι χωρίς να δεχτεί ιδιαίτερη πίεση, από δικά του λάθη και από τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό που είχαν οι παίκτες του.
Καλύτεροι από την Παντάνασσα οι Τσόρακας , Ασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: