Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Ξεκινά η νέα χρονιά

Η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα γίνει στα γραφεία του Ενωσιακού γηπέδου (έναντι Δημοτικού Σταδίου) στο Μεσολόγγι, την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 και ώρα 18.00.
Μέχρι αυτή την ημερομηνία θα έχουν καταρτιστεί και οι 3 όμιλοι της Β’ Κατηγορίας. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στον Β’ όμιλο που θα αγωνίζεται ο Χρ. Αστέρας θα είναι από τις παρακάτω:
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΛΑΤ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΠΑΝΔΟΚΙΜΙΑΚΟΣ
ΕΜΙΛΕΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ
Ν. ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ
ΑΕΚ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤ/ΣΑΣ
ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο όμιλος θα αποτελείτε από 12 ομάδες συνεπώς θα πρέπει η ΕΠΣΝΑ να επιλέξει 3 ομάδες από τις παραπάνω που θα συμπληρώσουν τους άλλους ομίλους. Το Αγγελόκαστρο και ο Πλάτανος πιθανότατα θα μετακομίσουν στον 1ο όμιλο και περιμένουμε την 3η ομάδα που θα επιλεγεί να μετακομίσει ώστε να μείνουν 12 ομάδες.
Την άνοδο στην Α2 κατηγορία θα κερδίσουν απ’ ευθείας οι πρωταθλητές των ομίλων ενώ οι δεύτεροι θα διεκδικήσουν μέσω αγώνων μπαράζ 2 θέσεις (ή λιγότερες αναλόγως πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από την Δ. εθνική )
Στην Γ’ κατηγορία θα υποβιβαστούν απ’ ευθείας οι 2 τελευταίες ομάδες του ομίλου (11,12) ενώ η 10η θα δώσει αγώνες μπαράζ περιμένοντας και τον αρ. των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Δ. εθνική
Τελευταία ημέρα μεταγραφών είναι η 30 Αυγούστου
Στις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώνουμε για τις κινήσεις των ομάδων του ομίλου και φυσικά του Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: