Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Στο 90+

Αστέρας Παντάνασσας - Ελπίδες 1 -2
Χρειάζονταν 2 λεπτά για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου, φαίνεται ομως το άγχος και η κακή ψυχολογία απο τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα επηρεάζουν τους παίκτες και δεν έχουν καθαρό μυαλό. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες και θα αναδείχτηκε νικητής ο πιο τυχερός. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27΄για να ισοφαρίσει λίγα λεπτά αργότερα με πέναλτυ που κέρδισε ο Ζώης, ο Ασημάκης. Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου αποβλήθηκε με αυστηρή απ’ ευθείας κόκκινη ο Σαμαράς Β. Από αυτό το σημείο αυτό και μετά η Παντάνασσα έπαιξε καλύτερα και θα μπορούσε να φύγει νικήτρια αν ευστοχούσε ο Νιαβής σε τετ α τετ με τον Σελιμά. Στα τελευταία λεπτά και ενώ έπαιζε με 10 παίχτες οι παίχτες του Αστέρα θέλησαν το κάτι παραπάνω και δεν κράτησαν τις θέσεις τους στην άμυνα με αποτέλεσμα σε μια αντεπίθεση στις καθυστερήσεις του αγώνα να δεχθούν γκόλ και να μείνουν χωρίς βαθμό για 7ο συνεχή αγώνα.

Παντάνασσα: Συντίλας Χ. , Καμζέλας Β. Κουμάσης Γ. , Ζώης Ε. Ταράτσας Γρ.. Τσόρακας Ε. Σαμαράς Γ ,Δήμος Δ.( 58 Μούτσα Τζ) Νιαβής Ι. (74 Τζάνης Δ.) . Ασημάκης Χρ. Τρύπας Β.(26 λτ Σαμαράς Β.)

Ελπίδες: Σελιμάς, Δημόπουλος, Νούλας, Ρόκκος, Γερνάς, Κοντογιάννης, Δημόπουλος,(84’ Φουντας) Τσώνης, Παπαδημητρίου(63΄Γερνάς), Φράγκος, Τσούφης(72’ Θεοδωρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: